Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit maart, 2013 tonen

Volgers

Vrolijk voorjaar

Deze kaart heb ik gemaakt met een plaatje uit de laatste Mijn Hobbykaart. De bloemen heb ik gemaakt met de nieuwe paperflowers stansvel EASY SL 341 van Studiolight.   De gieter en de kruiwagen heb ik met de nieuwe mal van Marianne design gemaakt. Het label heb ik ook gemaakte met een Marianne design mal en de tekststempel komt van Studiolight. Je kunt deze kaart ook goed als geld-envelop gebruiken. Het is een vrolijke voorjaarskaart geworden, laat de lente maar beginnen!!

Verjaardags-aap-kaart

Deze kaart heb ik gemaakt met een stempel van Studiolight en ingekleurd met Spectrum Noir markers. Ik kon er geen goede foto van maken maar achter het stempelafrdukje heb ik een "muizentrapje"geplakt zodat het plaatje lekker heen en weer kan wiebelen. De vlaggetjes zijn met een Joy mal gemaakt. De tekst hiep hiep hoera heb ik gestempeld met een Woezel en Pip stempel. En een paar waterballontjes maken de kaart compleet. Dit kaartje is te bewonderen op de Knotsgekke kaarten en scrap dagen in Den Bosch a.s. donderdag t/m zaterdag in de stand van Studiolight!

Veel liefs

Dit kaartje heb ik gemaakt van het vel EASY MC 343 van Studiolight. Het is zo'n lief plaatje! Maar er zitten nog 2 andere lieve poezenplaatjes op het vel dus er volgen nog meer van deze schattige kaartjes!!

Vrolijk pasen

Deze lieve paashangers heb ik gemaakt met het vel PYR SL456 Decoration balls van Studiolight. Ik heb de beide helften van de decoratie bal gemaakt. Daarna een lang stuk jute touw om de beide windlichten gewikkeld en de uiteinden van het touw door het ophangoog van de halve decoratie bal gehaald, strikken en klaar!

Beterschap

Deze kaarten en deurhanger heb ik gemaakt van het Stap 1216 SL vel van Studiolight. Dit zat ook in het pakket van Studiolight .

Stoere jongenskaarten

Deze kaarten heb ik gemaakt uit het pakket van het Design Team van Studio Light. Deze 3 kaarten zijn gemaakt van het vel Easy SL345. Ik heb ze bewust niet heel druk gemaakt, naar mijn idee worden ze daar wat stoerder van. Het papier dat ik gebruikt heb komt van een designblock van My Minds eye. Delabeltjes heb ik gemaakt met de nieuwe ponds van Joy!