Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit december, 2014 tonen

Volgers

Wintertafereel op canvas schildersdoek

Hebben jullie ook jullie kerstkaarten voor dit jaar allemaal af en verstuurd? Ik wel.. Maar vind het zo jammer dat ik nu al dat mooie kerstpapier en die mooie mallen op moet ruimen. Daarom heb ik dit wintertafereeltje gemaakt op de achterkant van een canvas schildersdoek. Het mooie Scandinavian Winter papier is daar heel mooi bij te gebruiken. Van deze creatie kun je nog tot ver na de kerst genieten... Wat heb ik allemaal gebruikt: *Canvas schildersdoek van 20 x 20 cm * BASISSD178  en BASISSD176 * STAPSD1332 *Wit cardstock  *Distress inkt Walnut stain *Witte Gesso *Blauwe decoratie sliertjes (Kerstafdeling tuincentrum) *Mallen Marianne Design:CR1224 en LR0286 *Stempel Marianne Design EC0133 *Mallen Noor! Design: 6002/0358, 6002/2036, 6002/2022, 6002/2029 en 6002/2033 *Mal lang hekje, ik weet niet meer van welk merk het is *Kraftkarton en Chocoladebruine cardstock *Houten sterretjes *Witte embossingpoeder Beschrijving: Beschilder de

Winterse felicitatiekaart

Deze kaart heb ik gemaakt voor iemand die vorige week jarig was. Het is een winterse kaart geworden, maar geen kerst. Het papier dat ik gebruikt heb is van Studio Light. Basispapier van de Scandinavian Winter line en de roos heb ik gestanst uit papier uit een paperpad. Ook het label Happy Birthday to you is van Studio Light EASYVL450 . Het plaatje komt uit Romantic Picture vel RPSL40 . De mallen die ik gebruikt heb zijn allemaal van Noor! Design. Tot de volgende kaart!!

Vrolijke kerstlabel

Hallo allemaal, Vandaag dit vrolijke kerstkaartje. Op het blog van Marianne Design is een leuke challenge waar ik graag aan mee wilde doen. Ik ben op zoek gegaan naar kerst plaatjes van Marianne Design en deze kwam ik tegen. Wat zijn die uiltjes toch leuk. Samen met het bijpassende papier is het een leuke label kaart geworden. Wat heb ik voor deze kaart gebruikt: *LR0334 *LR0185 *CR1280 *LR0205 *LR0187 *CR1224 *PB7044 *AK0060 *Rood lint en jute touw *Goudkleurige plakparels Op het hekje heb ik een beetje sneeuwpasta aangebracht.

Een kaart in bruin, roze en wit

Met deze kaart wil ik meedoen aan een challenge #33 van Hobbyvision. De challenge is: maak een kaart in de kleuren van de foto die op hun blog staat. Met onderstaande kaart doe ik mee. Het papier en het plaatje is van de Tres Chic line van Studio Light. De mallen die ik gebruikt heb zijn van Noor! De rozen heb ik gestanst uit effen roze basispapier. Daarna  met witte Gesso, lijm en witte glitters bewerkt. Dit geeft een heel mooi effect.  Maar mijn mal is nu ook wit geworden van de Gesso, hoop dat ik m nog weer schoon kan krijgen...

Theelicht kaartje

Hallo allemaal, Sinterklaas is voorbij en nu kunnen we met de kerstdecoratie beginnen, heerlijk!! Ongeveer 2 weken geleden zag ik een prachtige kaart van Raffaela Perego. Die kaart vond ik zo mooi dat ik het zelf ook ben gaan maken. Natuurlijk met de Shabby Christmas line van Studio Light. De ster heb ik gemaakt met een shape art mal van Dutch Doobadoo. Het houdertje voor het theelichtje en het kadertje met een Noor! mal. Ik hoop dat jullie dit een mooie kaart vinden. Tot de volgende x!

Shabby Christmas slinger

Hallo allemaal, Vandaag geen kaart van mij maar een MDF slinger. MDF pimpen vind ik erg leuk om te doen. Bij Action zag ik deze MDF slinger, er zitten 3 vlaggetjes in 1 verpakking.  Voor deze creatie heb je er dus 2 nodig. In combinatie met de Shabby Christmas line is het een mooi geheel geworden. Verder nodig: * EASYSC434 * EASYSC382 * EASYSC449 * EASYSC433 * BASISSC174 * BASISSC175 *Letter stans en wit kaartkarton *Witte Gesso *Jute touw *Houten en gouden sterretjes *Blauw parelkoord *Glossy Accent Verf alle vlaggetjes wit met de Gesso. Beplak de vlaggetjes met het basispapier.  Bewerk alle randjes met de Gesso. Maak de gaatjes in de vlaggetjes weer open en haal het jute touw er doorheen. Rijg ook de kraaltjes tussen de vlaggetjes aan het touw. Stans de letters X-MAS uit het witte kaartkarton. Verdeel alle plaatjes, letters en alle andere versieringen over de 5 vlaggetjes. Als alles mooi verdeeld is kun je het

Groetjes van Sint en Piet!

Pakjesavond komt steeds dichterbij. Dit pepernotenzakje heb ik gemaakt van een zakje van Kimya verpakkingen. De bovenkant van het zakje heb omgevouwen tot net boven het venster. Ook het jute zakje, etiket Groetjes van Sint en Piet! en label komt van Kimya. Het pietje en de tekst Wie zoet is krijgt lekkers heb ik gestempeld met clearstamps van Noor! Het pietje heb ik ingekleurd met Spectrum Noir markers. De mini chocoladeletters heb ik gemaakt van kleine houten letters die ik bruin heb gemaakt met een Spectrum Noir marker.

Paddenstoelen

Een tijdje geleden had ik deze paddenstoelen gemaakt voor een workshop die ik gegeven heb. Maar was nog steeds vergeten om ze met jullie te delen. Dus bij deze.... De paddenstoelen zijn van MDF van Noor! Ook het papier en de mal van de paddenstoelenrand dat ik gebruikt heb is van Noor! De blaadjes en grasrandjes heb ik gestanst met Creatables van Marianne Design. Verder heb ik het versierd met mini dennenappeltjes, mini pompoentjes en wat houten figuurtjes. De witte stippen heb ik gemaakt door verschillende formaten rondjes te stansen uit wit linnenkarton.